مقالات عمومی, فواید جینسینگ

درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ

درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ

بیماری آلزایمر یکی از شایع ترین اشکال زوال عقل است. فراموش کردن اسامی مکان‌های مختلف، فراموش کردن نام اشیاء، اشتباه گرفتن و اشتباه صدا زدن نام اشخاص و اسامی آنها، گم کردن کلمات و پرسیدن سؤالات مکرر شاید رایج‌ترین علائم این بیماری لاعلاج باشد. از زمان کشف این بیماری، تاکنون تحقیقات بسیار زیادی در زمینه درمان، پیشگیری و کنترل این بیماری انجام شده است. تلاش‌ها برای توسعه روش‌های درمانی و ایجاد داروهای مختلف تاکنون به‌صورت ۱۰۰ درصد اثربخش نبوده است و همچنان درمانی قطعی برای این بیماری وجود ندارد. مطالعات اخیر نشان داده است که عصاره جینسینگ علائم بیماری‌ آلزایمر را در بیماران مبتلا به بیماری‌ آلزایمر بهبود می‌بخشد. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات فعال موجود در جینسینگ، می‌تواند در بهبود بیماری‌ آلزایمر نقش داشته باشند. ما در این مطلب به‌صورت کامل شما را با بیماری آلزایمر، علت بروز بیماری آلزایمر و چگونگی اثربخشی جینسینگ جهت درمان بیماری آلزایمر آشنا می‌کنیم. با من تا انتهای مقاله درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ همراه باشید.

برای خرید جینسینگ اصل میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی شمس گلوبال اقدام نمایید.

آشنایی با بیماری آلزایمر:

آلزایمر یک بیماری عصبی است که بر مغز تاثیر می‌گذارد و موجب مرگ سلول‌های مغزی می‌شود. از دست رفتن سلول‌های مغزی سبب از دست رفتن حافظه و نیروی شناختی در بیماران مبتلا به آلزایمر می‌شود. علائم این بیماری ابتدا به‌صورت خفیف بروز می‌کند اما به مرور، علائم شدید‌تر می‌شود. با پیشروی تخریب سلول‌های مغزی، آلزایمر به سمت عقب مغز بیمار می‌رود و بیمار، خاطرات ارزشمندش را از یاد برده و به مرور، دچار اختلالات حرکتی و تنفسی می‌شود و درنهایت با درگیر شدن قلب، قلب از کار افتاده و بیمار دچار مرگ می‌شود. بیماری آلزایمر غالبا در افراد بالای ۶۵ سال بروز می‌کند، هر چند آلزایمر زود هنگام با شیوع کمتر می‌تواند بسیار زودتر از این سن رخ دهد (۱،۲).

 

بیماری آلزایمر اگر در سنین زیر ۶۵ سالگی اتفاق بیفتد به عنوان حمله زودهنگام آلزایمر شناخته می‌شود. ابتلای زودهنگام به آلزایمر غالباً در سنین ۴۰ و ۵۰ سالگی اتفاق می‌افتد؛ اما شنیده نشده که این بیماری برای افرادی که در دهه سوم از  زندگی خود هستند اتفاق افتاده باشد. افراد معدودی دچار حمله زود هنگام بیماری آلزایمر که یکی از شایع‌ترین انواع این بیماری بوده و ربطی به عوامل ژنتیکی ندارد؛ می‌شوند (۳،۴،۵).

طبق آمار جهانی در سال ۲۰۰۶ میلادی، ۲۶ میلیون نفر در جهان به این بیماری مبتلا بودند و پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۵۰ میلادی از هر ۸۵ نفر، یک نفر مبتلا به آلزایمر وجود داشته باشد.

علت بروز بیماری آلزایمر:

در خلال پیشروی بیماری آلزایمر، پروتئین‌های معیوب (تانخورده یا درست تانخورده) در مغز انباشته شده و ساختاری را تشکیل می‌دهند که به آن‌ها “پلاک” گفته می‌شود. این پلاک‌ها باعث می‌شود که ارتباط بین سلول‌های عصبی قطع شده و در نهایت این سلول‌های عصبی مرده و بافت مغز از بین برود. برخی از مواد شیمیایی مهم مغز، در بیماران مبتلا به آلزایمر کاهش می‌یابد. این انتقال‌دهنده‌های شیمیایی پیام، به انتقال سیگنال‌های اطراف مغز کمک می‌کنند. وقتی که این مواد در مغز کاهش می‌یابند، سیگنال‌ها به درستی منتقل نمی‌شوند.

در سال ۱۹۹۱، فرضیه آمیلوئید نتیجه گیری نمود که رسوبات آمیلوئید بتا (Aβ) علت اساسی بیماری می‌باشد. پشتیبانی از این نتیجه گیری از محل یک ژن برای پروتئین پیش ساز آمیلوئید بتا (APP) بر روی کروموزوم شماره ی ۲۱ نشأت می‌گیرد، همراه با این واقعیت که افراد مبتلا به تریزومی ۲۱ (سندروم داون) یک نسخه ژن اضافی دارند که تقریبا به‌صورت گسترده بیماری آلزایمر را تا سن ۴۰ سالگی بروز می‌کند (۶).

 

راهنمای نهایی برای شناسایی و استفاده از انواع مختلف جینسینگ

 

اصلی‌ترین ویژگی‌ این بیماری این است که، ارتباط بین نورون‌های عصبی از بین می‌رود و اطلاعات نمی‌توانند به‌راحتی بین مناطق مختلف مغز و همچنین بین عضلات و اندام‌ها عبور کنند. برای همین است که علاوه بر مشکلات مغزی، مثل کاهش حافظه، سایر مشکلات رفتاری و حرکتی هم به وجود خواهند آمد.

داروهای درمان کننده بیماری آلزایمر:

همان‌طور که در مقدمه هم مطرح شد، بیماری آلزایمر هیچ درمانی ندارد و داروهای موجود برای بیماری آلزایمر فقط برای مدیریت علائم این بیماری و به تعویق انداختن این علائم هستند. نکته منفی دیگری در مورد این داروهایی که در حال حاضر برای بیماری آلزایمر تجویز می‌شود این است که، این داروها تنها برای مدتی به کنترل علائم و سایر مشکلات شناختی کمک می‌کنند (۷،۸،۹).

درمان‌ها و داروهای توسعه یافته کنونی تأییدشده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای بیماری آلزایمر، عمدتاً بر اساس دو مدولاسیون دارویی کولینرژیک [یعنی مهارکننده‌های استیل کولین استراز (AChE) که استیل کولین را کاهش می‌دهد] و گلوتاماترژیک (یعنی NMDA (n-methyl-d-aspartic receptorant acidists) هستند. داروهای گلوتاماترژیک سبب کاهش سمیت گلوتامات در مغز می‌شود (جدول ۱ مقاله درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ).

 

نام دارو مدل اثر بخشی دوز مصرف مدل مصرف عوارض جانبی شایع منبع
دونپزیل (آریسپت) مهار کننده استیل کولین استراز یک بار در روز خوراکی (قرص یا کپسول) – حالت تهوع؛

– استفراغ؛

– اسهال؛

– از دست دادن اشتها؛

– کاهش وزن؛

– تکرر ادرار؛

– مشکل در کنترل ادرار؛

– گرفتگی عضلات.

۲۲
گالانتامین (Razadyne) مهار کننده استیل کولین استراز یک بار در روز خوراکی (قرص یا کپسول) – درد یا ناراحتی قفسه سینه؛

– سبکی سر، سرگیجه یا غش؛

– لرزش در پاها، بازوها یا دست‌ها؛

– تنگی نفس؛

– ضربان قلب آهسته یا نامنظم؛

– خستگی غیر معمول.

۲۳
ریواستیگمین (Exelon) مهار کننده استیل کولین استراز دو بار در روز خوراکی (قرص) – تهوع؛

– استفراغ؛

– اسهال؛

– درد معده؛

– درد شکم؛

– کاهش اشتها

– کاهش وزن

۲۴
ممانتین (نامندا) تنظیم فعالیت گلوتامات یک بار در روز خوراکی (قرص یا شربت) – تورم صورت، بازوها، دست‌ها، ساق پا یا پاها؛

– گوش درد؛

– افزایش سریع وزن؛

– کند شدن یا شدید شدن ضربات قلب؛

– سوزن سوزن شدن دست‌ها یا پاها؛

 

۲۵
آدوکانوماب کاهش بتا آمیلوئید مغز هر از ۴ هفته تزریق داخل وریدی – سردرد؛

– گیجی؛

– هذیان گویی؛

– تغییر وضعیت ذهنی

– بی‌حسی؛

– سرگیجه؛

– اختلال بینایی؛

– حالت تهوع.

۲۶
Lecanemab (در سال ۲۰۲۳ وارد پخش خواهد شد) کاهش بتا آمیلوئید مغز در انتظار تایید FDA – تورم مغزی

– خونریزی مغزی

 

۲۷

 

داروهای آلزایمر خفیف تا متوسط:

اگرچه تاکنون هیچ درمانی برای آلزایمر وجود ندارد، اما درمان‌های رایج موجود می‌توانند علائم آلزایمر را مورد هدف قرار داده و برای مدت طولانی‌تری آرامش و استقلال را برای افراد مبتلا به این بیماری فراهم کرده و شرایط را برای مراقبان آن‌ها تسهیل کند. برای علائم خفیف تا متوسط ​​آلزایمر سه دارو با نام‌های گالانتامین (Galantamine)، ریواستیگمین (rivastigmine) و دونپزیل (donepezil)  موجود هستند. این داروها مهارکننده‌های کولین‌استراز(cholinesterase)  هستند و ممکن است در کاهش یا کنترل برخی علائم شناختی و رفتاری بیماران مبتلا به آلزایمر کمک‌کننده باشند.

دانشمندان هنوز به‌طور کامل نمی‌دانند مهارکننده‌های کولین‌استراز چگونه عمل می‌کنند، اما تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که این داروها از تجزیه استیل‌کولین (acetylcholine)  جلوگیری می‌کنند. استیل‌کولین یک ماده شیمیایی در مغز است که برای حافظه و تفکر مهم است.

 

هر آنچه نیاز است که در مورد فواید مصرف جینسینگ بدانید

 

داروهای آلزایمر متوسط ​​تا شدید:

برای درمان بیماری آلزایمر متوسط ​​تا شدید دارویی با نام ممانتین  (memantine)، که یک آنتاگونیست NMDA (مخفف N-methyl D-aspartate) است، تجویز می‌شود. اثر اصلی این دارو کاهش علائم این بیماری است. کاهش علائم بیماری آلزایمر می‌تواند به برخی از افراد کمک کند تا عملکردهای روزانه خاصی را برای مدتی طولانی‌تری بتوانند به‌صورت مستقل انجام دهند. به عنوان مثال، ممانتین ممکن است بتواند به فردی که در مراحل متوسط بیماری است کمک کند تا توانایی خود برای استفاده مستقل از حمام را برای چند ماه دیگر حفظ کند. این استقلال هم برای فرد مبتلا به آلزایمر و هم برای مراقبین او مفید است.

دانشمندان معتقدند ممانتین با تنظیم گلوتامات  (glutamate)، که یک ماده شیمیایی مهم در مغز است، عمل می‌کند. وقتی مقدار گلوتامات در مغز بیش‌ازحد شود، ممکن است منجر به مرگ سلول‌های مغزی شود. از آنجایی که نحوه‌ی عملکرد آنتاگونیست‌های NMDA متفاوت از مهارکننده‌های کولین‌استراز است، می‌توان این دو نوع دارو را با هم تجویز کرد. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان آلزایمر متوسط ​​تا شدید دونپزیل (donepezil)، ریواستیگمین (rivastigmine) و داروی ترکیبی ممانتین و دونپزیل را هم تایید کرده است.

عوارض جانبی داروهای آلزایمر:

پزشکان معمولاً درمان بیماران را با دوزهای پایین دارو شروع می‌کنند و به‌تدریج دوز را بر اساس میزان تحمل بدن بیمار افزایش می‌دهند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است افراد خاصی از دوزهای بالاتر داروهای آلزایمر بهره‌مند شوند. با این حال، هر چه دوز دارو بالاتر باشد، احتمال بروز عوارض جانبی بیشتر خواهد بود (۱۰،۱۱،۱۲).

هنگام شروع دارو، بیماران باید تحت نظر باشند. همه این داروها دارای عوارض جانبی احتمالی از جمله تهوع، استفراغ، اسهال، واکنش‌های آلرژیک و از دست دادن اشتها هستند. هر گونه علائم غیرعادی را فوراً به پزشک تجویزکننده گزارش دهید. هنگام مصرف هر دارویی حتی ویتامین‌ها و مکمل‌های گیاهی، پیروی از دستورات پزشک مهم است. همچنین قبل از افزودن یا تغییر هر دارویی به پزشک خود اطلاع دهید (۱۳).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row kd_background_image_position=”vc_row-bg-position-top”][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”14399″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][vc_empty_space][vc_cta h2=”بیشتر بخوانید” style=”3d” color=”grey” css_animation=”none”]

جینسینگ چگونه به کاهش استرس کمک می‌کند؟

 

درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ:

تا اینجا شما را با بیماری آلزایمر آشنا کردیم. در ادامه قرار است بپردازیم به بحث اصلی و درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ. ریشه جینسینگ (Panax ginseng Meyer) هزاران سال است که به‌طور گسترده در کشورهای شرق دور مانند چین، ژاپن و کره به عنوان یک تونیک سنتی برای افزایش و بهبود کیفیت طول عمر استفاده می‌شود. در طب سنتی، جینسینگ را به سادگی با آب جوشانده و به عنوان نوشیدنی آماده می‌کردند ( قسمت A).

 

عصاره جینسینگ دارای اثرات مثبت بی‌شماری می‌باشد. از میان اثرات مثبت عصاره جینسینگ برای سلامتی می‌توان به  انرژی بخشیدن به بدن یا افزایش انرژی حیاتی بدن، بهبود خلق و خو و افزایش و بهبود کیفیت طول عمر اشاره کرد. در گذشته از عصاره جینسینگ به‌عنوان یک عامل غیر اختصاصی برای افزایش مقاومت در برابر بیماری‌ها و استرس‌های مختلف و به‌عنوان یک آداپتوژن استفاده می‌شده است، این‌ها همگی در صورتی است که نحوه عملکرد جینسینگ برای موارد ذکر شده همچنان ناشناخته است (۲۲).  در حال حاضر، جینسینگ به‌عنوان غذایی کاربردی یا جایگزین و/یا یک داروی مکمل در سراسر جهان استفاده می‌شود. محصولات تجاری حاوی جینسینگ مانند شمسینگ (جینسینگ شمس) از طریق استخراج با آب و/یا الکل برای بدست آوردن اجزای محلول در آب و/یا نامحلول در آب از جینسینگ تهیه می‌شوند (شکل ۱ قسمت B). یکی از مزیت‌های اصلی عصاره جینسینگ این است که اثرات مختلفی با عوارض جانبی کمتری نسبت به سایر داروهای گیاهی نشان می‌دهد.

جینسینگ سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مفید دیگری بوده که در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و سم‌زدایی از سلول‌های بدن نقش دارند. مواد موجود در ریشه گیاه جینسینگ می‌توانند فعالیت‌های انتقال‌ دهنده‌های عصبی مرتبط با تقویت حافظه را افزایش دهند. برای همین شما می‌توانید از جینسینگ برای تقویت حافظه و پیشگیری از بروز آلزایمر استفاده کنید (۱۴). مهمترین نکته در مصرف جینسینگ، استفاده از یک جینسینگ معتبر است (۱۵،۱۶).

جینسنوزید، ماده فعال موجود در ریشه گیاه جینسینگ است. جینسیوزید در ریشه گیاه جینسینگ وجود دارد که سبب بهبود عملکرد شناختی و پیشگیری از بروز آلزایمر می‌گردد. مصرف روزانه جینسینگ (تحت نظر پزشک یا داروساز با دوز مشخص) باعث بهبود هوشیاری و تقویت توانایی تمرکز می‌شود. بدیهی است که افزایش فعالیت‌ سلول‌های مغزی به توانایی ذهن برای عملکرد بهتر کمک می‌کند (۱۷،۱۸).

علاوه بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی ریشه جینسینگ، ریشه جینسینگ به عنوان یک آداپتوژن نیز شناخته شده است. مواد موثره موجود در ریشه جینسینگ شمس به بدن شما کمک می‌کند تا به‌طور طبیعی در برابر استرس مقاومت کند و همچنین خستگی عاطفی و جسمی را نیز برطرف کند.

گیاه جینسینگ سلول‌های مغز را تحریک می‌کند و تمرکز و فعالیت‌های شناختی را نیز بهبود می‌بخشد. نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد مصرف ریشه این گیاه به مدت ۱۲ هفته می‌تواند عملکرد ذهنی افراد مبتلا به آلزایمر را بهبود بخشد. گروهی از محققان کره‌ای تاثیر مصرف جینسینگ را بر عملکرد شناختی مبتلایان به آلزایمر بررسی کرده و متوجه شدند وضعیت افرادی که این دارو را مصرف کردند، بهبود یافت، اما با قطع مصرف جینسینگ، روند بهبودی این افراد سیر نزولی پیدا کرد.

 

آزمایش‌های بالینی و مطالعات مشاهده‌ای متعددی در مورد مکمل‌های جینسینگ انجام شده است. در حالی که برخی دیگر از مطالعات فوایدی را برای عملکردهای شناختی این گیاه گزارش کرده‌اند.

یک متاآنالیز از پنج کارآزمایی تصادفی‌سازی شده دوسوکور کنترل‌شده در افراد سالم (عدم ابتلا به آلزایمر) گزارش داد که تیمار این افراد با جینسینگ به مدت ۸ تا ۱۲ هفته بهبود در برخی از جنبه‌های عملکرد شناختی، رفتار و کیفیت زندگی را نشان داد.

یکی از کارآزمایی‌های وارد شده نشان داد که تیمار افراد با جینسینگ (۲۰۰ میلی گرم در روز) به‌طور قابل توجهی حافظه کاری و محاسبات ذهنی را در این افراد بهبود می‌بخشد. مطالعه دیگری نشان داد افرادی که به مدت ۸ تا ۹ هفته و به میزان ۴۰۰ میلی‌گرم جینسینگ مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که جینسینگ مصرف نمی‌کردند؛ به‌طور قابل توجهی، تمرکز بیشتری داشتند. در مطالعه دیگری، درمان جینسینگ (۴۰۰ میلی گرم در روز) به مدت ۸ تا ۹ هفته یادآوری انتخابی را بهبود بخشید اما توجه، تمرکز یا عملکرد حرکتی را بهبود بخشید (۱۹).

اخیراً، یک کارآزمایی تصادفی‌سازی شده دوسوکور بر روی ۵۲ فرد سالم گزارش داد که درمان با جینسینگ (۱ گرم در روز) به مدت هشت هفته، به‌طور قابل‌توجهی حجم یک ناحیه مغزی مهم برای حافظه را افزایش داد و نمرات عملکرد اجرایی، توجه و حافظه را بهبود بخشید.

 

نحوه استفاده از جینسینگ جهت درمان آلزایمر:

جینسینگ به‌صورت ریشه کامل، عصاره مایع، کپسول و یا به شکل پودر در دسترس است. دوز تایید شده مصرف جینسینگ شمس توسط سازمان غذا و دارو ۳ گرم در روز است.

جینسینگ اغلب به دو صورت جینسنگ سفید یا قرمز در بازار عرضه می‌شود. جینسینگ همچنین می‌تواند به عنوان سوپ (به عنوان مثال، سامگی تانگ، که سوپ مرغ جینسنگ است)، چای (اینسام چا یا چای جینسنگ)، مشروب (اینسام جو، یا مشروب جینسینگ) یا در نوشیدنی‌های انرژی‌زا مصرف شود. شما با تهیه جینسینگ شمس، می‌توانید به راحتی از تمامی خواص جینسینگ بهره ببرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله جینسینگ را چگونه مصرف کنم؟ مراجعه کنید.

 

 چرا جینسینگ شمس (شمسینگ)؟

شرکت بازرگانی شمس، به‌عنوان اولین و تنها وارد کننده ریشه جینسینگ در ایران است. شرکت بازرگانی شمس با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه واردات جینسینگ، قدیمی‌ترین شرکت بازرگانی داخلی در این زمینه است. شعار ما، نیاز بشریت رجوع به طبیعت است و ما این نیاز را بصورت کامل با تامین گیاه افسانه‌ای جینسینگ برای شما را برطرف می‌کنیم.

مراقب شمسینگ‌های تقلبی باشید:

متاسفانه برخی سودجوها از خوشنامی برند تجاری شمس سو استفاده کرده و اقدام به فروش جینسینگ‌های تقلبی و بی‌کیفیت کرده‌اند. شما عزیزان حتما برای بهره بردن از مزایای بی‌شمار این گیاه افسانه‌ای و همچنین مصون ماندن از خطرات احتمالی ناشی از مصرف جینسینگ تقلبی، بهتر است شمسینگ اصل را بشناسید.

جینسینگ می‌تواند به جلوگیری از کاهش حافظه و کاهش زوال ذهنی مرتبط با افزایش سن کمک کند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد حداقل بخشی از قدرت تقویت شناختی جینسینگ به دلیل اثرات ضد خستگی آن است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره به مقاله طریقه مصرف جینسینگ برای تقویت حافظه مراجعه کنید.

به‌طور کلی، دوزهای روزانه ۱-۲ گرم ریشه جینسینگ خام یا ۲۰۰-۴۰۰ میلی گرم عصاره جینسینگ پیشنهاد می‌شود. برای شروع، بهتر است با دوزهای کمتری شروع کنید و به مرور زمان مصرف خود را افزایش دهید. مراقب باشید که حتما باید از جینسینگ با منبع مطمئن استفاده کنید. از شمس بودن جینسینگ خود مطمئن شوید. جینسینگ شمس، معتبرترین و مطمئن‌ترین منبع جینسینگ در ایران است.

نیازی نیست جینسینگ در بدن شما جمع شود تا بتوانید اثر آن را احساس کنید.  اثربخشی جینسینگ ممکن است کمتر از ۲۴ ساعت یا حداکثر ۴۸ ساعت طول بکشد تا متوجه تفاوت در احساس خود شوید. اینکه چقدر سریع این اثرات را احساس می کنید بستگی به نوع جینسینگ و فرمی که مصرف می‌کنید، و میزان دوز مصرفی شما بستگی دارد.

 

دیدگاه پایانی و نتیجه گیری:

Panax ginseng از زمان سلسله چین باستان در چین و در سایر کشورهای شرقی به‌عنوان راهکاری در جهت افزایش طول عمر استفاده می‌شده است. در گذشته برای بهره بردن از خواص جادویی این گیاه افسانه‌ای، کل گیاه جینسینگ به‌طور سنتی جوشانده می‌شد و عصاره یا کنسانتره آن به عنوان یک غذای کاربردی یا یک داروی گیاهی برای اهداف مختلفی استفاده می‌شد (شکل ۱ قسمت A و B).  گزارش‌ها و مقالات اخیر نشان داده‌اند که عصاره‌ جینسینگ تهیه‌شده با استفاده از روش‌های مختلف پردازش، مانند جینسینگ سفید، جینسینگ قرمز، جینسینگ سیاه و جینسینگ تخمیر شده، اختلالات شناختی مرتبط با بیماری آلزایمر را در بیماران مبتلا به آلزایمر بهبود می‌بخشد (۲۸ و ۲۹ و ۳۰). بنابراین، شواهد تجربی نشان می‌دهد که عصاره جینسینگ دارای اثرات ضد آلزایمری است.

منابع

  1. Burns A., Iliffe S. Alzheimer’s disease. BMJ. ۲۰۰۹;۳۳۸:b158. [PubMed] [Google Scholar]
  2. Querfurth H.W., LaFerla F.M. Alzheimer’s disease. N Engl J Med. ۲۰۱۰;۳۶۲:۳۲۹–۳۴۴. [PubMed] [Google Scholar]
  3. Hardy J., Allsop D. Amyloid deposition as the central event in the aetiology of Alzheimer’s disease. Trends Pharmacol Sci. ۱۹۹۱;۱۲:۳۸۳–۳۸۸. [PubMed] [Google Scholar]
  4. Hollands C., Bartolotti N., Lazarov O. Alzheimer’s disease and hippocampal adult neurogenesis; exploring shared mechanisms. Front Neurosci. ۲۰۱۶;۱۰:۱۷۸. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  5. Mudher A., Lovestone S. Alzheimer’s disease-do tauists and baptists finally shake hands? Trends Neurosci. ۲۰۰۲;۲۵:۲۲–۲۶. [PubMed] [Google Scholar]
  6. Hooper N.M. Roles of proteolysis and lipid rafts in the processing of the amyloid precursor protein and prion protein. Biochem Soc Trans. ۲۰۰۵;۳۳:۳۳۵–۳۳۸. [PubMed] [Google Scholar]
  7. Francis P.T., Palmer A.M., Snape M., Wilcock G.K. The cholinergic hypothesis of Alzheimer’s disease: a review of progress. J Neurol Neurosurg Psychiatry. ۱۹۹۹;۶۶:۱۳۷–۱۴۷. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  8. Martorana A., Esposito Z., Koch G. Beyond the cholinergic hypothesis: do current drugs work in Alzheimer’s disease? CNS Neurosci Ther. ۲۰۱۰;۱۶:۲۳۵–۲۴۵. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  9. Bagyinszky E., Giau V.V., Shim K., Suk K., An S.S.A., Kim S. Role of inflammatory molecules in the Alzheimer’s disease progression and diagnosis. J Neurol Sci. ۲۰۱۷;۳۷۶:۲۴۲–۲۵۴. [PubMed] [Google Scholar]
  10. Hroudov J., Singh N., Fisar Z. Mitochondrial dysfunctions in neurodegenerative diseases: relevance to Alzheimer’s disease. Biomed Res Int. ۲۰۱۴;۲۰۱۴:۱–۹. [Google Scholar]
  11. Manoharan S., Guillemin G.J., Abiramasundari R.S., Essa M.M., Akbar M., Akbar M.D. The role of reactive oxygen species in the pathogenesis of Alzheimer’s disease, Parkinson’s disease, and Huntington’s disease: a mini review. Oxid Med Cell Longev. ۲۰۱۶;۲۰۱۶[PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
  12. Zádori D., Veres G., Szalárdy L., Klivényi P., Toldi J., Vécsei L. Glutamatergic dysfunctioning in Alzheimer’s disease and related therapeutic targets. J Alzheimers Dis. ۲۰۱۴;۴۲(Suppl. 3):S177–S187. [PubMed] [Google Scholar]
  13. Lazarov O., Hollands C. Hippocampal neurogenesis: learning to remember. Prog Neurobiol. ۲۰۱۶;۱۳۸–۱۴۰:۱–۱۸. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  14. Uzun S., Kozumplik O., Folnegović-Smalc V. Alzheimer’s dementia: current data review. Coll Antropol. ۲۰۱۱;۳۵:۱۳۳۳–۱۳۳۷. [PubMed] [Google Scholar]
  15. Creeley C.E., Wozniak D.F., Nardi A., Farber N.B., Olney J.W. Donepezil markedly potentiates memantine neurotoxicity in the adult rat brain. Neurobiol Aging. ۲۰۰۸;۲۹:۱۵۳–۱۶۷. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  16. Hügel H.M. Brain food for Alzheimer-free ageing: focus on herbal medicines. Adv Exp Med Biol. ۲۰۱۵;۸۶۳:۹۵–۱۱۶. [PubMed] [Google Scholar]
  17. Pangalos M.N., Schechter L.E., Hurko O. Drug development for CNS disorders: strategies for balancing risk and reducing attrition. Nat Rev Drug Discov. ۲۰۰۷;۶:۵۲۱–۵۳۲. [PubMed] [Google Scholar]
  18. Tian J., Shi J., Zhang X., Wang Y. Herbal therapy: a new pathway for the treatment of Alzheimer’s disease. Alzheimers Res Ther. ۲۰۱۰;۲:۳۰. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  19. Wang Y., Yang G., Gong J., Lu F., Diao Q., Sun J., Zhang K., Tian J., Liu J. Ginseng for Alzheimer’s disease: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Curr Top Med Chem. ۲۰۱۶;۱۶(۵):۵۲۹–۵۳۶. [PubMed] [Google Scholar]
  20. Wang Z.Y., Liu J.G., Li H., Yang H.M. Pharmacological effects of active components of Chinese herbal medicine in the treatment of Alzheimer’s disease: a review. Am J Chin Med. ۲۰۱۶;۴۴(۸):۱۵۲۵–۱۵۴۱. [PubMed] [Google Scholar]
  21.  Kim S., Kim M.S., Park K., Kim H.J., Jung S.W., Nah S.Y., Han J.S., Chung C. Hippocampus-dependent cognitive enhancement induced by systemic gintonin administration. J Ginseng Res. ۲۰۱۶;۴۰:۵۵–۶۱. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  22.  Moon J., Choi S.H., Shim J.Y., Park H.J., Oh M.J., Kim M., Nah S.Y. Gintonin administration is safe and potentially beneficial in cognitively impaired elderly. Alzheimer Dis Assoc Disord. ۲۰۱۷;Oct 12 [ahead of print] [PubMed] [Google Scholar]
  23.  Schmitt F.A., Cragar D., Ashford J.W., Reisberg B., Ferris S., Möbius H.J., Stöffler A. Measuring cognition in advanced Alzheimer’s disease for clinical trials. J Neural Transm Suppl. ۲۰۰۲;۶۲:۱۳۵–۱۴۸. [PubMed] [Google Scholar]
  24.  Bodick N.C., Offen W.W., Shannon H.E., Satterwhite J., Lucas R., van Lier R., Paul S.M. The selective muscarinic agonist xanomeline improves both the cognitive deficits and behavioral symptoms of Alzheimer disease. Alzheimer Dis Assoc Disord. ۱۹۹۷;۱۱(Suppl. 4):S16–S22. [PubMed] [Google Scholar]
  25.  Schmitt B., Bernhardt T., Moeller H.J., Heuser I., Frölich L. Combination therapy in Alzheimer’s disease: a review of current evidence. CNS Drugs. ۲۰۰۴;۱۸(۱۳):۸۲۷–۸۴۴. [PubMed] [Google Scholar]
  26.  Patel L., Grossberg G.T. Combination therapy for Alzheimer’s disease. Drugs Aging. ۲۰۱۱;۲۸(۷):۵۳۹–۵۴۶. [PubMed] [Google Scholar]
  27.  Park KC, Jin H, Zheng Ret al.(۲۰۱۹) Cognition enhancing effect of panax ginseng in Korean volunteers with mild cognitive impairment: a randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial. Translational and clinical pharmacology  ۲۷, ۹۲-۹۷.
  28.  Heo J.H., Park M.H., Lee J.H. Effect of Korean red ginseng on cognitive function and quantitative EEG in patients with Alzheimer’s disease: a preliminary study. J Altern Complement Med. ۲۰۱۶;۲۲:۲۸۰–۲۸۵. [PubMed] [Google Scholar]
  29.  Habib A., Sawmiller D., Tan J. Restoring soluble amyloid precursor protein α functions as a potential treatment for Alzheimer’s disease. J Neurosci Res. ۲۰۱۷;۹۵:۹۷۳–۹۹۱. [PMC free article][PubMed] [Google Scholar]
  30.  Choi R.J., Roy A., Jung H.J., Ali M.Y., Min B.S., Park C.H., Yokozawa T., Fan T.P., Choi J.S., Jung H.A. BACE1 molecular docking and anti-Alzheimer’s disease activities of ginsenosides. J Ethnopharmacol. ۲۰۱۶;۱۹۰:۲۱۹–۲۳۰. [PubMed] [Google Scholar]

 

Rate this post

2 thoughts on “درمان و پیشگیری از آلزایمر با جینسینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *