خواص جینسینگ برای پسرزایی: یکی از سوالات پر تکرار شما عزیزان از ما این است که آیا مصرف جینسینگ باعث میشه فرزند من پسر بشه؟ طریقه مصرف جینسینگ برای پسردار شدن چیه؟ کی باید جینسینگ مصرف کنم؟ آیا در دوران بارداری میتونم جینسینگ مصرف کنم؟ پاسخ به این سوالات شاید آسان بنظر برسد اما واقعیت ماجرا اینجور نیست. ما بعد از انجام تحقیقات بسیار زیاد، مقاله زیر را آماده کردیم و امیدوارم که مطالب این مقاله مفید و کاربردی باشه برای شما.
برای خرید جینسینگ اصل میتوانید از طریق فروشگاه اینترنتی شمس گلوبال اقدام نمایید.
فهرست محتوایی
تاثیر مواد غذایی بر جنسیت فرزند:
برای شروه بحث ابتدا بگذارید به این سوال پاسخ دهیم. مواد غذایی چه تاثیری بر جنسیت فرزند دارند؟ باید بگوییم که زیست شناسان و محققان حوزه تکامل چیزهای زیادی در مورد اینکه چگونه مادران ممکن است بر جنسیت نوزادانشان تأثیر بگذارند نمیدانند، اما ایدههایی در این باره مطرح شده است که در ادامه به شرح این ایدهها خواهیم پرداخت.
«شما همان چیزی هستید که مادرتان میخورد» این جمله خود گویا همه چیز است. این جمله عنوان مقالهای بود که نشان داد زنانی که غلات صبحانه، نمک و پتاسیم زیادی مصرف میکنند، بیشتر احتمال دارد نوزاد پسر به دنیا بیاورند. این مقاله نشان داد که جنسیت جنین با رژیم غذایی مادر در زمان لقاح مرتبط است.
در ادامه این مطالعه همچنین به عوامل دیگری که میتواند بر جنسیت فرزند اثر بگذارد نیز اشاره شد. این عوامل شامل دمای محیط، تغییرات در پروفایلهای هورمونی در زنان در حوالی زمان لقاح بر اساس وضعیت و سطح «استرس» آنها و زمان تلقیح نسبت به تخمک گذاری (که ارتباط نزدیکی با دفعات مقاربتی دارد زیرا لقاح در اوایل چرخه در صورت تلقیح مکرر احتمال بیشتری دارد) است.
جمله «شما همان چیزی هستید که مادرتان میخورد» چقدر درست است؟
هنگامی که آماردان استنلی یانگ، که برای موسسه ملی علوم آماری در پارک تحقیقاتی مثلثی، NC کار میکند، سر و صدای زیادی را که این مقاله به پا کرده بود را شنید، کنجکاو شد. او به نتایج این مطالعه نگاهی انداخت و به نتایج حاصل شده از این مقاله بسیار مشکوک شد.
وی صحبتهای خود را با مطرح کردن این سوال آغاز کرد. آیا دانشمندان مدتها پیش به این سوال که جنسیت نوزاد چگونه تعیین میشود پاسخ نداده بودند؟ وی در ادامه صحبتهایش گفت: “توضیح زیست شناسی دبیرستان نسبتاً ساده است. مرد جنسیت فرزندان را تعیین میکند. اسپرمی که دارای کروموزوم X است جنین ماده و اسپرمی که دارای کروموزوم Y است یک نوزاد پسر را بدنیا میآورد. پس این یک موضوع شانسی است”.
یانگ دان می گوید: «جنس ماده (زن) ربطی به جنسیت بچه ندارد.
پس از خواندن مقاله، یانگ به ویراستاران در مجموعه مقالات انجمن سلطنتی B نامه نوشت و خواست تا داده های این مطالعه را مورد بازبینی قرار دهند.
یانگ در نامه خود نوشت: “استدلال بیولوژیکی این مطالعه به نظر من معقول نبود. من به آمار این مطالعه نیز نگاه کردم. آمار پیچیده بود، اما نتایج منطقی به نظر نمیرسید.
عوامل دیگری نیز میتوانند بر جنسیت نوزاد تاثیرگذار باشند:
نویسنده اصلی مطالعه، خانم فیونا ماتیوس به دغدغه و نگرانی یانگ پاسخی منطقی داد. ماتیوس در پاسخ یانگ گفت که او شک یانگ را درک میکند. او همچنین خاطرنشان کرد: “مطالعه ما بخشی از یک فرآیند علمی است. با این حال او پشت روشهای آماری و یافتههای خود محکم ایستاد”.
ماتیوس میگوید: «زنانی که بیشتر (کالری) میخوردند، از جمله زنانی که تمایل بیشتری به خوردن غلات در صبح داشتند، بیشتر از سایرین پسر دار شدند. “و بسیار بعید است که این اتفاق به طور تصادفی رخ داده باشد.”
ماتیوس در ادامه صحبتهایش توضیح داد که تحقیقات زیادی که در زمینه زیستشناسی تکاملی تا کنون انجام شده است و همین سوالا است که دانشمندان را وادار میکند تا سؤالات جدیدی مطرح کنند. دانشمندان سعی میکنند بفهمند چه اتفاقی برای جنین در رحم میافتد.
همه تخمکهای بارور شده منتهی به تولد نوزاد نمیشود، بنابراین شاید محیط، رژیم غذایی یا سلامت کلی مادر باعث بقای یک جنسیت نسبت به جنس دیگر شود.
علیرغم متولد شدن نوزادان پسر در میان زنانی که پتاسیم و سدیم بیشتری داشتند، ماتیوس میگوید که اینها فقط همبستگی هستند. علت و معلولی را ثابت نمیکند. منظور وی این است که نمیتوان صد درصد گفت خوردن سدیم و پتاسیم باعث پسر شدن جنین میشود.
او میگوید: «نکته هیجانانگیز این است که سعی کنیم بفهمیم کدام عوامل مهم هستند و هر یک از این عامل چگونه بر جنسیت نوزاد تاثیر میگذارند».
برای حل این سوالات به تحقیقات بیشتری نیاز است. اما ماتیوس میگوید برای زنان مهم است که بدانند نمیتوانند از نتایج بهعنوان فرمولی برای پسردار شدن یا دختر دار شدن استفاده کنند.
همانطور که بالاتر هم گفتیم، در مطالعه خانم ماتیوس، زنانی که بیشترین کالری را مصرف کردند، ۵۶ درصد شانس پسردار شدن داشتند. آنهایی که کمترین کالری مصرف کردند، ۴۵ درصد شانس پسر به دنیا آوردن داشتند.
در هر صورت، شانس آن نزدیک به ۵۰-۵۰ است.
با این وجود یانگ همچنان قانع نشد و خواستار تکرار این مطالعه و انجام آن با روشهای شفافتری بود.
چرا این مسئله مهم است؟
قطعا مطالب بالا هداف سرچ شما نبوده و شما دنبال این پاسخ این سوال بودید که مصرف جینسینگ تاثیری بر پسردار شدن دارد یا خیر؟
هدف اصلی ما از ارائه مطلب بالا این بود که متوجه شوید نمیتوان به راحتی و با قطعیت به این سوال پاسخ داد. دیدگاههای مختلفی در این باره وجود دارد که جامعه علمی هنوز هیچ کدام از این موارد را تایید نکرده است. در ادامه نظر اطبا سنتی ایرانی را در مورد چگونگی تعیین جنسیت نوزاد و پسر شدن یا دختر شدن فرزند را باهم بررسی میکنیم.
روش های تعیین جنسیت جنین بر اساس مبانی طبّ سنتی و جدید:
روشهای تعیین جنسیت براساس طب سنتی و طب نوین به دو دسته تقسیم بندی میشوند:
دسته اول روشهایی هستند که با تغییر شرایط محیطی بدن مادر، امکان پسر یا دختر دار شدن او را افزایش میدهند و دسته دوم روشهای طبیاند که توسط متخصصین در آزمایشگاهها و مراکز درمان ناباروری و ژنتیک انجام میگیرند.
در روشهای دسته اول نیاز شما به مراجعه به پزشک کمتر است و خودتان میتوانید اکثر دستورالعملها را اجرا کنید اما در روشهای دسته دوم باید حتما تحت مراقبت پزشکی قرار بگیرید، اما با این حال مزیت روشهای دسته دوم همچون روشهای PGD، لقاح مصنوعی IVF و نشاندار کردن لیزری این است که درصد ضریب اطمینان این روشها تقریبا ۱۰۰٪ است اما روشهای دسته اول در بهترین حالت چیزی در حدود ۸۰٪ ضریب اطمینان خواهند داشت.
آن چه که در ادامه مقاله از آن صحبت خواهیم کرد، روشهای دسته اوّل هستند:
۱– روش تغدیهای
در منابع طبّ سنّتی ایران آمده است که خوردن بعضی از غذاها در هنگام باردار شدن، در تعیین جنسیت جنین موثّر است.(مثلا کاهو، خرما، هل، زعفران و … برای پسردار شدن و ماست، ترشی، تخم مرغ و… برای دختردار شدن) این مساله در طبّ جدید نیز مورد پذیرش است و به دو روش قابل انجام است:
الف: تغییر در PH رحم: بر اساس برخی تحقیقات، ثابت شده است که تغییر در غلظت بعضی از املاح خون باعث کمک به تعیین جنسیت میشود به این شکل که افزایش سدیم و پتاسیم و کاهش کلسیم و منیزیم بدن برای پسرشدن جنین و عکس آن برای دختر شدن آن کمک کننده است.
علّت این امر آن است که مواد غذایی، ارتباط مستقیمی با کاهش یا افزایش PH رحم دارند. حدس زده میشود که بالا بودن نسبت سدیم و پتاسیم و کم بودن کلسیم و منیزیم، با افزایش PH رحم (قلیایی شدن رحم)، متابولیسم تخمک و به خصوص لایه خارجی آن را به نحوی تغییر میدهد که اسپرماتوزوئیدهای حامل جنسیت پسر به طرف آن جذب میشوند؛ امّا به عکس برای جذب اسپرماتوزوئید جنسیت دختر به سمت تخمک، لازم است با بالا رفتن میزان کلسیم و منیزیم و کاهش سطح پتاسیم و سدیم خون، PH رحم پایین بیاید (اسیدی شدن رحم).
بنابراین مصرف مواد غذایی حاوی سدیم، فسفر، آهن، پتاسیم و روی که PH رحم را افزایش میدهند؛ از ۳۰ تا ۶۰ روز قبل از آمیزش، نقش مفیدی در پسر شدن جنین ایفا میکند. برعکس، استفاده از خوراکیهایی که حاوی کلسیم، منیزیم و مس هستند قادرند میزان PH رحم را کاهش داده و باعث تولد نوزاد دختر خواهند شد.
منابع غذایی حاوی سدیم: نمک طعام، غذاهای دریایی، گوشت، تخم مرغ، شیر، جگر گوساله، هویج، اسفناج و….
میزان نیاز روزانه به سدیم، ۵۰۰ میلی گرم است اگرچه رژیمهای غذایی معمولی تا ۴ برابر این مقدار را به بدن میرسانند.
منابع غذایی حاوی پتاسیم: گوشت، غلات، میوه ها، سبزیها و….
مقدار نیاز روزانه به پتاسیم یک میلی گرم است اما در رژیم های غذایی معمولا تا ۱۵ برابر این مقدار، پتاسیم وجود دارد.
جینسینگ نیز منبعی غنی از پتاسیم است. جینسینگ حاوی ۸.۳ میلیگرم پتاسیم و ۰.۳ میلیگرم سدیم است. پس اگر بخواهیم این شرایط را به تنهایی در نظر بگیریم میتوانیم بگوییم که جینسینگ چون منبع غنی از پتاسیم است، میتواند نقش موثری در پسردار شدن شما داشته باشد.
منابع غذایی حاوی کلسیم: شیرکاکائو، ماست، بستنی، شلغم، بادام، ساردین و ….
مقدار نیاز روزانه به کلسیم ۸۰۰ میلی گرم است.
منابع غذایی حاوی منیزیوم: قهوه، کاکایو، غلات، سبزی ها، مخمر آبجو، سویا، چغندر، گردو، جوانه گندم و ….
بنابراین استفاده بیشتر از غذاهای دو گروه اوّل، برای پسردار شدن و دو گروه دوّم برای دختردار شدن مفید است.
پس به طور خلاصه غذاهایی که برای پسردار شدن مناسبند عبارتند از:
نمک طعام و غذاهای شور، جینسینگ، موز، پرتقال، سیب، برنج، خرما، هویج، سیب زمینی، جگر، گوشت، تخم مرغ، ماهی و غذاهای دریایی، جگر گوساله، هویج، اسفناج، غلات، میوهها، سبزیها و ….
و غذاهایی که برای دختر شدن جنین مناسبند عبارتند از:
شیر و فرآوردههای لبنی، ماهی ساردین، قارچ، نخود سبز، لوبیا سبز، جو، خاویار، بادام، جوانه گندم، کلم، کدو، فلفل سبز، شیر کاکایو، ماست، بستنی، شلغم، قهوه، کاکائو، غلات، سبزیها، مخمر آبجو، سویا، چغندر، گردو و ….
جینسینگ رحم را قلیایی میکند؟
هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد جینسینگ رحم را قلیایی میکند. مفهوم “قلیایی کردن” رحم یک مفهوم پزشکی یا علمی شناخته شده نیست. جینسینگ یک گیاه دارویی است که فواید بالقوه مختلفی برای سلامتی دارد و برای بسیاری از این فواید مورد مطالعه قرار گرفته است، اما اثرات آن بر تعادل pH رحم یا دستگاه تناسلی مورد توجه تحقیقات علمی قرار نگرفته است. اما با توجه به میزان پتاسیم خوبی که در جینسینگ موجود است، میتوان بهصورت استنتاجی گفت که جینسینگ میتواند رحم را قلیایی کند.
ب- تغییر میزان گلوکز در ترشّحات رحمی:
در هنگام تخمک گذاری، میزان گلوکز در ترشحات مخاطی دهانه رحم افزایش مییابد. بالا رفتن مقدار گلوکز در ترشحات دهانه رحم به جذب اسپرماتوزوییدها کمک میکند و از آنجا که اسپرماتوزوئید پسر از قدرت تحرک بیشتری برخوردار است؛ مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بیشتر به نفع اسپرماتوزوئید پسر است. بنابراین استفاده از میوههای شیرین محتوی گلوکز در روزهای تخمک گذاری، محیط را برای جلب اسپرماتوزوئید y (پسر) مناسبتر میکند.
باتوجّه به این که قند خون به سرعت بالا میرود؛ استفاده از این روش در همان روزهای تخمک گذاری، میتواند اثربخش باشد. برخی از غذاهایی که گلوکز دهانه رحم را افزایش میدهند عبارتند از: عسل، نبات، غلات صبحانه شیرین شده، هویج، بیسکویت، سیب زمینی پخته، کشمش، نان گندم سفید، نوشیدنیهای شیرین و …. بدیهی است زنی که تمایل به دختردار شدن دارد، باید در ایّام نزدیکی مصرف این خوراکیها را به حدّاقل برساند.
نکته: جالب است بدانید بعضی تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی کمانرژی که حداقل کالری، مواد معدنی و مواد مغذی را داشته باشد، با احتمال بیشتری به تولد نوزاد دختر منجر میشود و لذا مادرانی که می خواهند پسردار شوند باید از رژیم گرفتن در زمانهایی که تصمیم به بچّهدار شدن دارند پرهیز کنند.
۲- رسیدن به ارگاسم
یکی دیگر از مواردی که در انتخاب جنسیت میتوان از آن بهره جست؛ ارگاسم زن (یعنی رسیدن به اوج لذّت جنسی در زن که معادل انزال در مرد است) در هنگام مقاربت است. در هنگام ارگاسم زنانه ترشّحاتی با PH قلیایی از دهانه واژن ترشح میشود که همزمان با انقباضات عضلات واژن باعث بالا راندن اسپرمهای پسر و کمک به حرکت آنها به سمت رحم میشود؛ بنابراین، اگر پسر میخواهید؛ در هنگام رابطه زناشویی، روابط عاشقانهتری با همسرتان داشته باشید!
جینسینگ چه کمکی به رابطه زناشویی میکند؟
جینسینگ گرمای رابطه شما را بیشتر میکند و کمک میکند تا رابطه بهتری برقرار کنید. ما در یک مقاله جداگانه بهطور کامل در مورد خواص جینسینگ در رابطه زناشویی صحبت کردهایم. پس چون جینسینگ میتواند در برقراری رابطه بهتر به زن و مرد کمک کند، احتمال رسیدن به ارگاسم و لذت رابطه جنسی را افزایش میدهد و میتواند سبب پسر شدن فرزند شود.
بطور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم جینسینگ قدرت جنسی را افزایش میدهد، عملکرد جنسی را بهبود میبخشد و تنش روحی و جسمی را که ممکن است باعث بروز مشکلاتی در برقراری رابطه جنسی شود را برطرف میکند.
جینسینگ همچنین میتواند اختلال نعوظ را در مردان برطرف کند، میل جنسی را افزایش دهد، تا حد بسیار خوبی زود انزالی را برطرف میکند و در نهایت انرژی و استقامت بدنی را افزایش میدهد و مرد را برای برقراری رابطه جنسی با همسر خود آماده میکند.
ما در مقالاتی جداگانه در مورد اثرات جینسینگ بر عملکرد جنسی صحبت کردیم. در زیر لیستی از مقالات آورده شده است و شما میتوانید در صورت تمایل به هرکدام از این مقالات مراجعه کنید.
+ آیا گیاه جینسینگ روی ناباروری آقایان تاثیرگذار است؟
+ جینسینگ و تاثیر آن بر عملکرد اسپرم
+ طریقه مصرف جینسینگ برای بهبود کیفیت اسپرم
+ درمان زود انزالی با استفاده از جینسینگ
+ طریقه مصرف جینسینگ برای نعوظ
+ طریقه مصرف جینسینگ برای مردان
۳- روش شستشوی مهبلی
متخصصین زنان و زایمان برای اینکه PH واژن را بهطور مصنوعی قلیایی یا اسیدی کنند، توصیه میکنند که ضمن استفاده از روش تعیین زمان تخمک گذاری، اگر فرد میخواهد پسر دار شود؛ پیش از نـزدیـکی، از محلول جوش شیرین رقیق شده برای شستشوی واژن استفاده کند تا احـتـمـال پـسـر دار شدن در زمان ۴۸ ساعت پس از تخمک گذاری به بالای ۸۰٪ برسد زیرا این محلول، PH واژن را به شدت قلیایی میکند، همچنین برای دختر دار شدن باید از محلول رقیق شده سرکه سفید استفاده کرد تا PH واژن اسیدیتر شود.
جینسینگ باعث پسردار شدن میشود؟
تا اینجا توضیحات کافی در مورد چگونگی تعیین جنسیت فرزند و کارهایی که باید قبل از بارداری انجام دهید تا فرزند شما پسر یا دختر شود را توضیح دادیم. علت اینکه ما سعی کردیم در این مقاله بهصورت مفصل در این باره صحبت کردیم این بود که شما متوجه شوید که تنها یک عامل نیست که میتواند نقش در تعیین جنسیت فرزند شما داشته باشد و عوامل متعدد و زیادی وجود دارد که میتواند در تعیین جنسیت فرزند شما نقش داشته باشد.
حالا بر میگردیم به صورت سوال و اینکه پاسخ دهیم جینسینگ تاثیری در پسر شدن فرزند شما دارد یا خیر؟
طبق تحقیقات علمی، مصرف غذاهایی با طبع گرم (جینسینگ طبع گرم و خشک دارد)، میتواند به پسر شدن بچه کمک کند، در حالی که مصرف غذاهایی با طبع سرد، به دختر شدن بچه کمک میکند. همچنین، وجود منیزیم و کلسیم در مواد غذایی به دختر شدن بچه کمک میکند، در حالی که وجود سدیم و پتاسیم (جینسینگ حاوی مقدار پتاسیم بالایی است) به پسر شدن بچه کمک میکند.
با توجه به گرم و خشک بودن طبع جینسینگ و میزان پتاسیم بالای موجود در جینسینگ میتوان گفت که مصرف جینسینگ ممکن است به پسر شدن بچه کمک کند، اما باید توجه داشت که این تأثیرات احتمالی است و نمیتوان بهصورت قطعی در این باره نظر داد.
یک زن چقدر باید جینسینگ مصرف کند؟
و در پایان این مقاله هم اشاره میکنیم به یکی دیگر از پرسشهای متداول شما. یک زن چقدر باید جینسینگ مصرف کند؟ بهطور کلی، دوزهای روزانه ۱-۲ گرم ریشه جینسینگ خام یا ۲۰۰-۴۰۰ میلی گرم عصاره برای مصرف خانمها پیش از بارداری توصیه میشود. دقت کنید که این دوز برای زمان پیش از بارداری است و مصرف جینسینگ در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است.
جینسینگ اصل را از کجا تهیه کنیم؟
راهکارهای مختلفی برای خرید ریشه جینسینگ اصل (جینسینگ شمس) وجود دارد. شما میتوانید با مراجعه به عطاریها و فروشگاههای معتبر سراسر کشور، جینسینگ شمس، تنها جینسینگ دارای سیب سلامت در ایران را خریداری کنید. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد فروشگاهها و عطاریهایی که جینسینگ شمس دارند روی کلمه خرید جینسینگ اصل کلیک کنید.